Get Adobe Flash playerPalvelumme!
Aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua

Näiltä sivuilta löydät tietoa yrityksille ja organisaatioille tarjoamistamme palveluista. Kaikki palvelumme ovat räätälöitävissä tarpeidenne mukaan ja tarjoamme ne aina suomeksi tai englanniksi. Tarjoamme palveluitamme suoraan sekä myös yhteistyökumppaniemme kautta. Klikkaa palveluitamme ja lue lisää!


Mobiiliasiantuntijaneuvonta
Mobiiliasiantuntijaneuvontamme on ystävällistä ja asiantuntevaa neuvontaa mobiilistrategiasta, mobiilielinkaarihallinnasta, mobiilitietoturvasta, mobiilitekniikoista sekä muista mobiili- ja teletekniikkoihin liittyvistä projekteista. 
 

Mobiiliasiantuntijapalvelumme
Mobiiliopetusvideot
Mobiiliopetusvideomme ovat opettavaisia ja informatiivisia opetusvideoita kenelle tahansa älypuhelinten, tablet-tietokoneiden ja mobiilisovellusten käyttäjille. Videoidemme avulla käyttäjänne oppivat helposti ja nopeasti mobiililaitteiden tehokkaan käytön. Tilaa suosittelemiamme tai pyydä tarpeidenne mukaan räätälöityjä videoita. Katso täältä myös esittelyvideomme.  Mobiiliopetusvideot

Mobiilikoulutus
Mobiilikoulutuksemme tarjoavat tehokasta mobiilijärjestelmien- ja teletekniikoiden, sekä mobiililaitteiden ja mobiilisovellusten koulutusta loppukäyttäjille, asiantuntijoille ja johdolle. Kouluttamalla henkilöstöllenne järjestelmienne käytön ja maastouttamalla organisaationne käyttöpolitiikan maksimoitte hyödyn mobiiliihankinnoistanne.
Mobiilikoulutuspalvelumme

Ilmainen arviointipalaveri!
Arviointipalaverimme on noin 1-2 tunnin mittainen kartoituspalaveri jossa yhdessä, alustavasti ja pääpiirteittäin kartoitamme tilanteenne ja tarpeenne. Voitte kertoa ajatuksistanne ja mietimme yhdessä miten voisimme niitä toteuttaa. Pyydä käymään, perehdytään tarpeisiinne yhdessä!

Heräsikö kysymyksiä? Tarvitsetko lisätietoa? 
Ota yhteyttä:

Suomen Mobiiliasiantuntijat
Sähköposti: suomen (ät) mobiiliasiantuntijat.fi
Puhelin: +358 45 320 3302
Skype: Suomen_Mobiiliasiantuntijat


 

Suomen Mobiiliasiantuntijat
+358 45 320 3302
suomen (ät) mobiiliasiantuntijat.fi
www.mobiiliasiantuntijat.fi
Y-tunnus 
2326896-6
Päivitetty joulukuu
2019