Get Adobe Flash player



Mobiiliopetusvideot

Mobiiliopetusvideomme ovat opettavaisia ja asiantuntevia opetusvideoita kenelle tahansa matkaviestinten ja mobiilisovellusten käyttäjälle. Jos aikaa ei riitä järjestää tai osallistua koulutukseen, niin opetusvideoitamme voi katsoa juuri silloin kun itselleen parhaaksi sopii. Videoidemme avulla henkilöstönne oppii nopeasti hyödyntämään mobiililaitteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ja videoita voi tarvittaessa katsoa yhä uudelleen. Tilaa suosittelemiamme tai pyydä tarpeidenne mukaan räätälöityjä videoita! Katso täältä myös esimerkkivideomme. Tarjoamme videomme aina suomeksi tai englanniksi.

Mobiiliopetusvideot
 Yleistä tietoa mobiiliopetusvideoista
 • Tarjoamme suosittelemiamme ja tarpeidenne mukaan räätälöityjä opetusvideoita mobiililaitteiden ja mobiilisovellusten käytöstä (mm. Microsoftin Windows Phone, Applen iPhone, Googlen Android-laitteet, liiketoiminta-, sähköposti- ja tietoturvasovellukset jne.)
 • Videoissa opetamme älypuhelinten, tablet-tietokoneiden ja mobiilisovellusten käyttöä
 • Suosittelemamme videot opettavat yleisimpiä matkaviestinten tehokkaaseen käyttöön liittyviä asioita
 • Videomme sisältävät demonstraatioita ja harjoituksia jotka tukevat oppimista
 • Räätälöidyt videot toteutamme tarpeidenne mukaan
 • Videomme soveltuvat erinomaisesti loppukäyttäjille, mutta myös kenelle tahansa matkaviestinten käyttäjille
 • Videomme keskittyvät yksittäiseen aiheeseen per video ja vaihtelevat kestoltaan noin 5-15 minuutin välillä
 • Videomme sisältävät kouluttajan kertojaääntä, koulutusteksti- ja kuvamateriaalia, videokuvakaappausta mobiililaitteiden näytöstä ja oppimista tehostavia demonstraatioita sekä harjoituksia
 • Palveluumme sisältyy lisäksi videoiden suunnittelupalaveri, käyttäjienne esikartoitus, videoidemme sisällöllinen ja tekninen esikartoitus sekä palvelun palautekyselyt
 • Esikartoitukset, palautteet ja palautteiden yhteenvedon voimme toimittaa sähköpostitse, Internet-lomakkeilla tai paperiversioina
Teknistä tietoa mobiiliopetusvideoista
 • Videomme ovat katseltavissa tietokoneilla useimmilla videoiden toisto-ohjelmilla kuten Windows Media Playerilla (myös useimmilla tablet-laitteilla ja älypuhelimilla)
 • Videomme ovat ladattavissa toimittamiemme linkkien kautta tiedostopalvelimeltamme. Tarvittaessa voimme toimittaa videot myös CD-, DVD- tai BD-levyille tallennettuina
 • Videoidemme koko vaihtelee ja koko on yleensä muutamista kymmenistä megatavuista muutamiin satoihin megatavuihin
 • Toimitamme videot oletusarvoisesti mm. Windowsille erinomaisesti sopivassa MP4-tallennusformaatissa ja laadukkaassa videokoodekissa (tarvittaessa myös muut muodot ovat mahdollisia)
 • Videoidemme resoluutio vaihtelee riippuen videossa opetettavassa mobiililaitteesta ja kuvasuhde on tarvittaessa valittavissa 16:9 tai 4:3 välillä
 • Säilytämme valmiita videoita tietoturvallisesti salattuina tiedostopalvelimellamme salattujen yhteyksien takana kolme (3) kuukautta, ellei muuta erikseen sovita
 • Tietoturvan vuoksi videomme yksilöidään ja autentikoidaan erilaisilla tunnisteilla
Mobiiliopetusvideoiden toimitusprosessi

Mobiiliopetusvideoprosessi

Suosittelemamme videot
Suosittelemamme videot opettavat älypuhelinten ja tablet-tietokoneiden tehokasta käyttöä ja niiden tärkeimpiä ominaisuuksia. Videomme  rakentuvat moduuleista jotka voidaan valita omien tarpeidenne mukaan. Moduuleita ja aiheita joita videoissa voidaan käsitellä ovat esimerkiksi:
 • Mobiililaitteen yleiset ominaisuudet (Ominaisuudet lyhyesti, näppäimet ja liitännät, työpöytä/aloitusnäyttö, työpöydän/aloitusnäytön muokkaus, valikoissa navigointi, pikanäppäimet, käyttöjärjestelmän käytön vinkit)
 • Puhelinsovelluksen tehokas käyttö (Osoitekirja, lentotila/offline-profiili, neuvottelupuhelut, puheluhistoria/lokisovellus, estoluettelo, puhelinvastaaja, videopuhelut, verkon valinta)
 • Viestien hallinnointi ja sähköpostin käyttö (SMS, MMS, pikaviestintä, sähköposti)
 • Kalenterin tehokas käyttö
 • Datayhteydet (Datayhteystyypit, dataliittymätyypit, datakustannusten hallinta Suomessa ja ulkomailla, WLAN/Bluetooth/NFC, WLAN-verkkoon yhdistäminen, datayhteyden jakaminen, pakettidatalaskurin käyttö)
 • Internet ja Internet-selaimen käyttö (Internet-selaimen käyttö, hyödyllisiä mobiilisivustoja)
 • Mobiililaitteen tietoturvallinen käyttö (Mobiilitietoturvapolitiikka, PIN- ja suojakoodit, omien sovellusten asennus, tietojen varmuuskopiointi, WLAN/Bluetooth/NFC:n tietoturva, haittaohjelmientorjunta lyhyesti, pilvipalvelut, etähallinta, muut tietoturva-asetukset)
 • Karttasovellus ja paikannus (Karttasovelluksen tehokas käyttö, karttojen käyttö ulkomailla)
 • Muiden sovellusten käyttö (mm. Office-sovellukset, laskin, muistikirja, kello, media- ja viihdesovellukset jne.)
 • Lisätietoja (mm. Yleisimmät vikatilanteet, laitteen päivittäminen, lisälaitteet, mobiilisovelluskaupat)
 • Asiakaskohtaisten älypuhelinsovellusten käyttö (esim. MS Lync, VOIP, IMS jne.)
Räätalöidyt videot
Käytättekö organisaatiossanne jotain tiettyä mobiilisovellusta? Tarvitseeko henkilöstönne perehdytystä tai koulutusta sovelluksen käyttöön? Tarjoamme myös tarpeidenne mukaan räätälöityjä opetusvideoita. Perehdymme sovelluksenne käyttöön ja teemme siitä opettavaisen ja asiantuntevan opetusvideon.


Mobiiliopetusvideotpalvelumme
Koulutuspalaute
OKM, 2012

Esimerkkivideot
Alla voit tutustua lyhennettyihin esimerkkivideoihimme. Esimerkkivideomme demonstroivat ja antavat kuvan siitä, minkälaisia opetusvideoita voimme organisaatiollenne koulutuskäyttöön tarjotaTodelliset opetusvideomme ovat esimerkkivideoita sisällöltään monipuolisempia ja kestoltaan pidempiä.

Alla olevassa esimerkkivideossamme tarkastelemme Android mobiililaitteiden tietoturvallista käyttöä yrityksissä ja organisaatioissa. 
Video on vaikeustasoltaan helppo ja se soveltuu kaikille älypuhelinten loppukäyttäjille. Saat halutessasi suurennettua videon koko ruudun peittäväksi painamalla videon oikeasta alareunasta Kokoruututila-symbolia.




Alla olevassa esimerkkivideossamme tarkastelemme Windows Phone mobiililaitteiden Nokia HERE Maps sovelluksen käyttöä. Video on vaikeustasoltaan helppo ja se soveltuu kaikille älypuhelinten loppukäyttäjille. Saat halutessasi suurennettua videon koko ruudun peittäväksi painamalla videon oikeasta alareunasta Kokoruututila-symbolia.




Videoiden toimitus
Säilytämme videot tietoturvallisesti tiedostopalvelimellamme salattujen yhteyksien takana. Toimitamme sähköpostitse organisaationne yhteyshenkilölle linkin, tunnukset ja käyttöohjeet kuinka videot voidaan ladata palvelimeltamme. Videot voidaan toimittaa myös optisille levyille tallennettuina ja postitse tai lähettipalveluilla toimitettuina. Optiselle levylle tallennettuina vaihtoehtoina ovat CD-, DVD- tai BD-levy. Tallennamme videot oletusarvoisesti MP4-tallennusformaatissa.

Hinnat ja laskutus
Laskutamme videoistamme yksittäinen moduuli tai aihe per video (esim. sähköpostin käyttö, kalenterin käyttö jne.). Palvelumme sisältää aina videoiden suunnittelupalaverit, käyttäjienne esikartoituksen, videoiden teon, videot toimitettuna sähköisessä muodossa ja videoiden palautteet sekä niiden yhteenvedot. Räätälöidyt videot veloitamme aina projektikohtaisesti. Mikäli videot toivotaan toimitettavan CD-, DVD- tai BD-levyllä, niin veloitamme lisäksi levyjen hinnan ja niiden toimituskulut. Kaikkiin hintoihimme lisäämme ALV 24%.


Tarjoamme suosittelemiamme mobiiliopetusvideoita kiinteään hintaan


Tarjoamme räätälöityjä mobiiliopetusvideoita projektikohtaiseen hintaan


Pyydä tarjous mobiiliopetusvideoistamme tästä


Meillä on usean vuoden koulutus- ja konsultointikokemus. Katso mihin asiantuntijuutemme ja osaamisemme perustuu yritys sivuiltamme. Pyydä myös ilmainen arviointipalaveri pääkaupunkiseudulla. Arvioidaan ja kartoitetaan tilanteenne yhdessä!

Heräsikö kysymyksiä? Tarvitsetko lisätietoa? 
Ota yhteyttä:

Suomen Mobiiliasiantuntijat
Posti: PL 10 FI-02761 Espoo
Sähköposti: suomen (ät) mobiiliasiantuntijat.fi
Puhelin: +358 45 320 3302
Skype: Suomen_Mobiiliasiantuntijat

Tai klikkaa tästä ja pääset yhteystietolomakkeeseemme

 

Uusi sovellus
Mobiiliopetusvideomme opettavat henkilöstöänne käyttämään sovellusta helposti, tehokkaasti, nopeasti ja monipuolisesti. Opetusvideoidemme tilaaminen käy vaivattomasti. Kysy tarkempia lisätietoja
täältä.
 

 

Suomen Mobiiliasiantuntijat
+358 45 320 3302
suomen (ät) mobiiliasiantuntijat.fi
www.mobiiliasiantuntijat.fi
Y-tunnus 
2326896-6
Päivitetty joulukuu
2016