Get Adobe Flash playerMobiili ja telealan linkkejä
Hyödyllisiä linkkejä mobiili- ja telealasta kiinnostuneille!

Tälle sivulle olemme keränneet hyödyllisiä mobiili- ja telealanlinkkejä lyhyine kuvauksineen. Linkeistä on hyötyä niin yrityksille, organisaatioille kuin kenelle tahansa mobiilialasta kiinnostuneelle. Edustatko mobiili- tai teletekniikkoihin liittyvää sivustoa? Haluatko saada sivuillesi lisää näkyvyyttä? Tarjoamme mielellämme mainostilaa Internet-sivuiltamme yrityksille ja organisaatioille. Katso lisää mainostamisesta täältä.

http://www.gsma.com
Kansainvälisen GSMA-yhteisön hallinnoima sivusto. Helposti opiskeltavaa perustietoa erilaisista langattomista teletekniikoista. Tarkista täältä myös milloin ja missä järjestetään seuraava mobiilialan tärkeimpiin kuuluva tapahtuma eli Mobile World Congress.

http://www.erlang.com

Erinomainen Brittiläisen Westbay -organisaation tarjoama sivusto telealan insinööreille. Sisältää mm. mainion keskustelufoorumin joka tarjoaa apua hyvinkin vaikeisiin ongelmiin operaattorien radio- ja runkoverkon elementtien kanssa työskenteleville. Ollut toiminnassa jo vuodesta 1999.

http://www.androidpolice.com
Kiinnostavatko Android laitteet? Tämä erinomainen
Amerikkalainen Android käyttöalustaan keskittynyt sivusto on monipuolinen ja usein päivittyvä. Laadukkaita testejä ja mielenkiintoisia uutisia.


http://www.gsmarena.com
Oletko vaihtamassa puhelinta? Vertaa ensin GSM-arenalla eri laitteiden ominaisuuksia. Sisältää useiden kymmenien valmistajien satoja eri malleja. Täältä löydät jopa hyvinkin eksoottiset mallit.

http://www.matkapuhelininfo.com
Mainio Suomalainen pitkäikäinen matkapuhelinalan foorumi. Apua erilaisiin puhelinten käyttäjien perusongelmiin.

http://www.qr-koodit.fi/generaattori
QR- ja datamatrixviivakoodit ovat kehittyneitä 2D-viivakoodeja joihin voidaan tallentaa paljon erilaista tietoa. Voit tallentaa 2D-viivakoodiin esimerkiksi omat yhteystietosi käyntikortin tapaan. Koodeja voidaan lukea älypuhelimien ilmaisilla viivakoodinlukijasovelluksilla ja luetut tiedot tallentaa suoraan esimerkiksi puhelimen osoitekirjaan. Luo ilmainen viivakoodisi omista yhteystiedoistasi ja painata se vaikkapa käyntikorttiisi!

Suomen Mobiiliasiantuntijoiden käyntikorteissa käytetty QR-koodi
SMA:n QR-koodi

http://www.hopeinenomena.net/viewforum.php?f=71
Applen eri tuotteisiin keskittyvä foorumi Hopeinen Omena on Suomen tunnetuimpia Apple tuotteiden keskustelufoorumeita. iPhone ja iPad ovat täällä myös hyvin edustettuna.

http://mrwpf.wordpress.com
Mr. Windows Phone Finland eli Vesa-Matti "Vesku" Paanasen ylläpitämä Windows Phone laitteisiin keskittyvä suomenkielinen blogi. Täältä selviää uusimmat uutiset niin Microsoftin, kuin muidenkin Windows Phone valmistajien laitteisiin liittyen.

http://www.allaboutsymbian.com

Internetin vanhimpia Symbian laitteisiin keskittyviä sivustoja. Symbian käyttöjärjestelmän elinkaari on päättynyt ja jos haluat tarkistaa vielä viimeisimmät uutiset alustaan liittyen, niin AllAboutSymbian tarjoaa laadukkaita artikkeleita.

 

Suomen Mobiiliasiantuntijat
+358 45 320 3302
suomen (ät) mobiiliasiantuntijat.fi
www.mobiiliasiantuntijat.fi
Y-tunnus 
2326896-6
Päivitetty tammikuu
2016